Dobro je, klanječko je!

svi 5, 2023 by

Dobro je, klanječko je!

Smijeh i veselje te prepoznatljiv miris KOTLOVINE očekuju vas ove, konačno sunčane i tople SUBOTE 6. svibnja od 15 sati na našem Trgu Antuna Mihanovića.

Veselimo se našem druženju s vama, uz natjecanje ekipa klanječkih udruga u pripremanju kotlovine koje ove godine ocjenjuje TOMISLAV ŠPIČEK!

Klanječki će se vinari pobrinuti za besplatne degustacije na svom štandiću, a proglašenje pobjednika i besplatne degustacije spremljenih kotlovina očekuju nas negdje iza 18 sati.

Članice udruge “Korak po korak do zdravlja” vagat će šefove kuhinja, mjeriti im tlak i šećer, a na vagu će moći stati i posjetitelji, prije i poslije kotlovine i gemišta!  

Uvijek veseli i šareni program Dječjeg vrtića “Kesten” i Osnovne škole Antuna Mihanovića započet će oko 16:30 sati, a nakon toga Gradska knjižnica organizira i dječju igraonicu u dvorištu samostana.  

Nakon proglašenja pobjednika zasvirat će nam i zapjevati Puhački orkestar “Lira” iz Kraljevca na Sutli, a nakon toga zabavljat će nas grupa FANTASTIC,  pobjednici festivala Igrajte nam mužikaši 2021.

Vidimo se! Jer KLANJEČKI SU DANI I SVI SMO OPET VANI!
  

Related Posts

Tags

Share This