Prijem za novorođene

pro 20, 2022 by

Prijem za novorođene

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek održao je u ponedjeljak 19. prosinca 2022. drugi ovogodišnji prijem za roditelje novorođenih beba. Uz gradonačelnika, roditelje i mališane dočekale su i v.d.ravnateljice klanječke Gradske knjižnice Snježana Horvatin te Andreja Antolić Petrišić iz Gradske uprave. 

Uz čestitke, roditelji su primili i financijsku potporu grada koja iznosi 2.000 kn za prvo dijete,  3.000 kn za drugo, 4.000 kn za treće, a za svako slijedeće dijete potpora se povećava za tisuću kuna.

Iako bi svi bili puno zadovoljniji da se ponovila prošla godina kada je na prosinačkom prijemu bilo čak 19 novorođenih malih Klanjčanki i Klanjčana,  široki osmijeh na licu gradonačelnika dočekao je i ovogodišnjih sedam najmlađih stanovnika našeg grada.

Grad Klanjec dočekao je tako kraj 2022. godine s 24 nova mala stanovnika, a možda će još koja lijepa vijest stići iz rodilišta do kraja godine. 

Uz čestitku i želju da mališani budu prije svega zdravi i rastu okruženi pažnjom i ljubavlju, gradonačelnik je upoznao roditelje s radom novog dječjeg vrtića. Uz to Grad Klanjec financira produženi boravak u školi, dovršeno je uređenje novog dječjeg igrališta u Lučelnici, a gradit će se i nova. V.d. ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice “Antun Mihanović” Snježana Horvatin uručila je roditeljima člansku iskaznicu s trogodišnjom besplatnom članarinom i najavila kako će dolaskom nove ravnateljice početkom iduće godine knjižnica, koja će se privremeno preseliti u stari vrtić, biti bogatija za nove aktivnosti za najmlađe, ali i roditelje .

U drugoj polovici 2022. godine rođeni su:

Teo Huzanić, Novi Dvori 2, Vid Čelan, Dol Klanječki 3, Leo Mulavdić, Lučelnica 26B, Lorena Sušec, Police 68, David Ricijaš, Ružmarinska ul. 15, David Somek, Novi Dvori 28, Borna Smodila, Gredice 120A.

Čestitamo!

 

Related Posts

Tags

Share This