Pišite nam za novi Samo neč, neč i neč

velj 11, 2022 by

Pišite nam za novi Samo neč, neč i neč

Dragi sugrađani!

Znamo da vremena nisu baš zabavna, ali ne preostaje nam ništa drugo nego i iz takvih izvući najbolje što možemo. Nadamo se da ste još uvijek spremni našaliti se na svoj i još više na tuđi račun pa vas pozivamo da se do nedjelje, 20. veljače 2022. prisjetite svih onih zanimljivih, smiješnih i provokativnih zgoda i još više nezgoda koje su se u našem gradu dogodile od prošloga Fašnika te svoje tekstove, fotografije, karikature za novi broj fašničkog lista “Samo neč, neč i neč” ubacite u poštanske sandučiće koje su naši Boris i Štef  “objesili” na oglasne kućice kod crkve, u Mihanović Dolu, Lučelnici i Novim Dvorima te ispred oglasnog stupa u parku ispred gradske zgrade.
Možete se koristiti i suvremenijom tehnologijom pa poslati na mail: kultura@klanjec.hr ili preko gradske Facebook stranice https://www.facebook.com/moj.grad.kl (anonimnost zagarantirana).

Dobrodošli su i samo kratki štikleci ili natuknice kao podsjetnik na ono što je svakako “zavrijedilo” ostati  zabilježeno u ovogodišnjem broju! 

Nadamo se da će 31. broj Samo neča, vjerojatno zadnji put po staroj cijeni od 1000 lipa, ugledati svjetlo dana na Fašnik, a to je ove godine u utorak 1. ožujka i barem nas malo razveseliti prije nego kaj nas dokraja ne dotuku inflacija i nova poskupljenja!!! 

 

Related Posts

Tags

Share This