Počela škola – u školi! Sretno školarci!

ruj 6, 2021 by

Počela škola – u školi! Sretno školarci!

Naši su se učenici danas vratili u školske klupe! 

U Osnovnoj školi Antuna Mihanovića svi učenici pohađat će nastavu po A modelu, dakle bit će u svojim učionicama, a najvažniji uspjeh ove će školske godine zasigurno biti uspjeti zadržati nastavu u školi, što  podjednako priželjkuju i učenici, njihovi učitelji, ali i roditelji.  

Ravnateljica, učitelji i stručni suradnici klanječke škole učinili su sve kako bi i za ovogodišnje prvašiće i njihove roditelji prvi dan škole bio poseban.  Srdačno su dočekani na otvorenome, ispred školske sportske dvorane u Klanjcu te ispred školske zgrade u Lučelnici, gdje su im toplu dobrodošlicu svojim recitacijama, igrokazima i pjesmom poželjeli samo malo stariji, ali ipak već iskusni učenici, a sve kako bi ih ohrabrili i malo im razbili tremu prvoga dana. Učinili su to naravno i ravnateljica Melita Ulama te tradicionalno i gradonačelnik Zlatko Brlek. 
U prvi razred matične škole krenulo je danas 14 učenika. Nešto manje nego ranijih godina, no zato će njihova prva i najvažnija učiteljica Melita Krušelj imati dovoljno vremena za svakoga od njih. 
Opušteno i vedro bilo je u PŠ Lučelnica gdje je sa svojom učiteljicom Mirom Petek u svoju školsku avanturu krenulo devet prvašića. Sigurni smo da će uživati u svojim školskim danima. 
Ravnateljica je zamolila roditelje za suradnju, razumijevanje, prilagodljivost i potporu te ih pozvala da se bez straha obrate školi imaju li bilo kakvo pitanje, problem ili nedoumicu jer će se uvijek pronaći najbolje rješenje.
Gradonačelnik je istaknuo kako će Grad Klanjec i dalje podupirati rad škole. I ove je godine Grad sufinancirao radne bilježnice za sve učenike, a trudit će se i dalje biti potpora, posebice školskim izvannastavnim aktivnostima. Uz čestitku i želju za puno uspjeha u upijanju novih znanja, gradonačelnik je malim đacima poželio i dovoljno vremena za igru i prijatelje, a roditelje zamolio da nađu dovoljno vremena za njih, ali i da imaju razumijevanja za učitelje i njihove odluke jer će oni sigurno učiniti sve da današnji prvašići odrastu u dobro obrazovane, ali i vrijedne i sretne ljude.   

Sretno školarci!

Related Posts

Tags

Share This