Za Zagreb i Zagrebačku županiju i dalje treba propusnica

tra 29, 2020 by

Za Zagreb i Zagrebačku županiju i dalje treba propusnica

Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije je u poslijepodnevnim satima 28. travnja 2020. godine primio odgovor Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske na svoj prijedlog od 26. travnja, kojim je predložio ukidanje nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj na način da za kretanje između Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba te između Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije nije potrebna e-propusnica.

Prenosimo primljeni odgovor Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske:

Poštovani, 

obzirom kako su Grad Zagreb i Zagrebačka županija već spojeni u jedinstvenu zonu, daljnje spajanje sa Gradom Zagrebom i Zagrebačkom županijom Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske razmatrati će nakon planirane FAZE 3.  Mjera za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19. 

S poštovanjem, 

Stožer CZ RH

Podsjećamo kako je početak FAZE 3. Mjera za pokretanje  gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19, sukladno zaključku Vlade Republike Hrvatske, planiran za 11. svibnja 2020. godine.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE KZŽ

 

Related Posts

Tags

Share This