Predstavljanje društvene igre Čiri-biri bajka u Gradskoj knjižnici

sij 23, 2020 by

Predstavljanje društvene igre Čiri-biri bajka u Gradskoj knjižnici

Gradska knjižnica “Antun Mihanović” priređuje u utorak 28. siječnja od 14:00 sati promociju prve hrvatske društvene igre te poziva djecu, ali i roditelje, na zajedničku igru i druženje uz sok i grickalice.
Čiri-biri bajka je prva hrvatska društvena igra pripovijedanja bajki na ploči za djecu i odrasle. Igra je kooperativna i cilj je zajednički ispričati vlastitu bajku. Testirana je u školama. Mehanika igre bazirana je na pripovijedanju koje djecu potiče na verbalno izražavanje, razvoj kreativnosti i mašte i iznošenje osjećaja ili problema koji ih muče. Jedan od ciljeva je potaknuti i odrasle da kroz igru osluškuju potrebe djece i aktivno sudjeluju u njihovom razvoju i odrastanju.

Dob: 6+
Broj igrača: 2-6
Vrijeme trajanja: 45 min

https://ciribiribajka.com/

Dobro došli!

Želimo vas obavijestiti da će djeca biti fotografirana tijekom igranja društvene igre u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice “Antun Mihanović”. Slanjem djece u naše prostore na takve i slične manifestacije podrazumijeva se da ste kao roditelji maloljetne djece informirani o tome. U slučaju da ne želite da vaše dijete bude na fotografijama molimo vas da o tome obavijestite Gradsku knjižnicu. Hvala na razumijevanju!

Related Posts

Tags

Share This