35. MALONOGOMETNI TURNIR “NOVI DVORI 2013”

srp 12, 2013 by

35. MALONOGOMETNI TURNIR “NOVI DVORI 2013”

U organizaciji Športskog društva “Novi Dvori” 5. i 6. srpnja 2013. odigrao se 35. po redu malonogometni turnir.
Na turnir se prijavilo 20 ekipa s našeg užeg područja, ali i puno šire. Na žalost, turnir su ove godine pratile izuzetno loše vremenske prilike, no, još jednom se i unatoč tome pokazalo i dokazalo kako je malonogometni turnir “Novi Dvori” jedan od najjačih i najorganiziranijih turnira na ovom području.
Na turniru su osim poznatih nam domaćih ekipa igrale i ekipe iz Krapine, Zaprešića, Zagreba te susjedne Slovenije.
Brojna i kao i uvijek zainteresirana publika u Novim Dvorima svojim je glasnim bodrenjem nagrađivala dobre poteze vrsnih malonogometnih znalaca.
Uz takvu odličnu atmosferu za tren je u petak stiglo i jutro te završetak 2. kruga turnira, koji je nastavljen drugi dan kada se šest najboljih momčadi nadmetalo za ulazak u finale.
U finalu su se našle tako 3 najuspješnije ekipe, te su u međusobnom nadmetanju i uz laganu kišicu koja se nije dala smesti, odlučile o pobjedniku.

Rezultati:

1. mjesto: CB Deni iz Kraljevca na Sutli
2. mjesto: CB Bull iz Klanjca
3. mjesto: IDA Nova Novi Dvori iz Novih Dvora

Najbolji strijelac: Matija Trbušić
Najbolji golman: Vjekoslav Brglez
Najbolji igrač: Damir Čosić

Na žalost brojnih građana Novih Dvora i cijele okolice kiša je u subota navečer neumorno padala pa je i vrtna zabava odgođena za neku drugu priliku. Kolika je povezanost između mještana i ovog turnira najbolje govori veliki odaziv koji ni loše vrijeme nije moglo spriječiti.

Športsko društvo “Novi Dvori” zahvaljuje svim ekipama na odazivu, sponzorima na prepoznavanju truda organizatora te svim dobrim ljudima koji su pomogli i sudjelovali oko same organizacije.

Predsjednik ŠD “Novi Dvori”
Ivan Vlahović

Related Posts

Tags

Share This