Pobjednica 1. kupa grada Klanjca u samostrelu je Valentina Pereglin

svi 31, 2022 by

Pobjednica 1. kupa grada Klanjca u samostrelu je Valentina Pereglin

U Klanjcu je na Dan državnosti održan 1. Kup grada Klanjca samostrelom Field za sve kategorije (seniori, seniorke, juniori, kadeti). 
Ni kišno prijepodne nije spriječilo organizatore, Streljačko društvo „Predionica“ Klanjec, Grad Klanjec i Općinu Kumrovec u uspješnoj organizaciji natjecanja, a na igralištu NK Klanjec okupili su se ponajbolji hrvatski, ali i europski samostreličari.
1. Kup grada Klanjca otvorila je predsjednica Gradskog vijeća Mirjana Smičić Slovenec poželjevši natjecateljima uspješan dan i dobre rezultate unatoč kiši, što se na kraju i ostvarilo.

U kategoriji seniora pobijedio je Domagoj Pereglin (SD Dubrava 1094), drugi je bio Martin Oborovečki (SD Veliko Trgovišće), a treće mjesto osvojio je Marijan Kajfeš (SD Dubrava 1094).

Kod seniorki najbolja je bila Valentina Pereglin (SD Dubrava 1094), koja je ujedno i ukupna pobjednica natjecanja.
Drugo mjesto osvojila je Mihaela Oborovečki (SD Veliko Trgovišče), a treće domaća predstavnica Dorotea Antolić (SD “Predionica” Klanjec).

U juniorskoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Klanjčanka Karla Bartolović za SD Veliko Trgovišće, drugo Petar Blagec (SD Ivanić), dok je treće mjesto pripalo Ivi Popović Gecan (SD Ivanić).

Zanimljivo je bilo i u kadetskoj kategoriji gdje je najsigurniju ruku imala Ema Penezić (SD “Predionica” Klanjec), drugo mjesto osvojio je Pavao Hac (SD Veliko Trgovišće), a treće Fran Županić (SD “Predionica” Klanjec).

Na kraju jednog lijepog sportskog dana u Klanjcu, medalje i pehare najuspješnijima uručili su gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek, načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt, predsjednik Općinskog vijeća Kumrovca Tomislav Škvorc i direktor Predionice Klanjec Goran Iveković.

Suorganizatori natjecanja bili su Streljačko društvo Veliko Trgovišće i TZ Biser Zagorja, a rukovoditelj koji je uložio puno truda i dobre volje u organizaciju Siniša Bartolović.

Ukupne rezultate pogledajte ovdje 2022-kup-klanjca-bilten-1

Related Posts

Tags

Share This