Završna školska priredba

lip 11, 2015 by

Završna školska priredba

Uz godišnjicu rođenja Antuna Mihanovića svoj Dan škole proslavili su ove srijede klanječki učitelji i učenici. Zajedno sa svojim roditeljima, gostima, nekadašnjim učiteljima i djelatnicima škole te građanima Klanjca okupili su se u srijedu, 10. lipnja u školskoj sportskoj dvorani na velikoj završnoj školskoj priredbi. Bila je to prilika da klanječkim osnovcima, ali i svim djelatnicima, Dan škole čestita i klanječki gradonačelnik, ali jednako tako da ravnateljica Melita Ulama okupljene posjetitelje upozna s mnogobrojnim izvrsnim rezultatima koje su naši učenici postigli u školskoj godini koja se polako bliži kraju. Bila je ovo godina koja će svakako ostati upamćena i po velikom broju vrlo uspješno realiziranih projekata u kojima su učenici pokazali svu svoju darovitost i želju da nauče što više.
Potpredsjednik Ogranka Matice hrvatske u Klanjcu Marijan Pleško uručio je prigodni poklon Domagoju Lovrečkom za osvojeno drugo mjesto na državnom natjecanju mladih tehničara, a posebno emotivan trenutak bio je onaj posvećen dugogodišnjim učiteljicama Mirjani Štih i Katici Filko koje odlaze u mirovinu.
Priredba je obilovala odličnim izvedbama velikog i malog školskog zbora, dramskih grupa, recitatora, plesača, a za kraj svog osnovnoškolskog školovanja svoj posljednji nastup imali su i učenici osmih razreda iz Klanjca i Lučelnice. Pljesak i glasno odobravanje publike u dvorani najbolji su znak koliko su nas naši kreativni i maštoviti učenici, uz svesrdnu potporu svojih vrijednih učitelja, razveselili uz ovogodišnji Dan škole.

Related Posts

Tags

Share This