Zahvala jeseni počinje od 14 sati!

lis 2, 2020 by

Zahvala jeseni počinje od 14 sati!

Grad Klanjec i Kulturni centar Klanjec koji ove subote 3. listopada priređuju umjesto uobičajene i tradicionalne trodnevne – trosatnu ZAHVALU JESENI U KLANJCU 2020. pozivaju vas na Trg Antuna Mihanovića već od 14,00 sati.

Manifestacija se održava uz potporu Krapinsko-zagorske županije, a ovogodišnji sponzor je Zagrebačka banka d.d.

Iako smo najavili održavanje manifestacije u subotnje predvečerje, zbog vremenske prognoze i najavljene, odlučili smo pomaknuti manifestaciju ranije i iskoristiti najavljenu ljetnu temperaturu u subotnje popodne.

Mini izdanje Zahvale jeseni započinje u 13,00 sati startom 5. BICIKLIJADE.
Biciklisti rekreativci uživat će ove godine u ruti Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) – Lučelnica – Radakovo – Luka- Veliko Trgovišće – Dubrovčan – Tuheljske Toplice – Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) dugoj 39 km. Prijave su od 12-13 sati na trgu.
Ovogodišnju biciklijadu organizira OŠ Antuna Mihanovića Klanjec uz potporu Zagorske razvojne agencije u sklopu projekta RIDE&BIKE II  i financiranu sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i program suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska 2014-2020.Glazbeni program pripremili su domaći glazbenici koji su se za ovo mini izdanje okupili u prigodni MINI BEND, pa će se tako na pozornici ovogodišnje male Zahvale jeseni naći zajedno Igor Siročić, Tomica Greblički Ventek, Ivan Greblički Ventek, Mario Malavec i Marko Poslončec, a pridružit će im se i MINI KUDOVSKI BEND sastavljen od glazbenih amatera, inače plesača, KUD-a „Antun Mihanović“.

Oko 17,00 sati mali koncert zanimljivog naziva „Knjiga i glazba“ održat će naš najpoznatiji bluzer Tomislav Goluban uz Vida Kotarskog na gitari.

Posjetitelje očekuje i mini sajam domaćih proizvoda i rukotvorina, a na desetak štandića naći će se meda, vina, domaćih rakija i likera, bučinog ulja, licitara, ručno izrađenog nakita…
Bit će i barem dio uobičajene sajmene ugostiteljske ponude hrane i pića pa vjerujemo da će svatko naći nešto za sebe.

Manifestacija će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama pa organizatori unaprijed mole posjetitelje za razumijevanje i suradnju s redarskom službom i članovima Civilne zaštite, a posebno da se prilikom dolaska na trg svakako upišu u evidenciju posjetitelja i dezinficiraju ruke, a tijekom boravka na trgu ne zaborave na potrebu fizičke udaljenosti od drugih.

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This