Uspostavlja se javni prijevoz prema Zaprešiću

svi 8, 2020 by

Uspostavlja se javni prijevoz prema Zaprešiću

Od ponedjeljka 11.svibnja 2020. ponovno se uspostavlja javni prijevoz na autobusnim linijama prema Zaprešiću koje vozi Meštrović prijevoz d.o.o., ali još uvijek u smanjenom opsegu, odnosno približno subotnjem voznom redu koji je vrijedio prije krize uzrokovane koronavirusom.
Tijekom slijedećih tjedana vozni red će se mijenjati sukladno potrebama i financijskim mogućnostima.

U petak, 8. svibnja održan je sastanak predstavnika jedinica lokalne samouprave (uključujući i Zagrebačku županiju) i prijevoznika te je postignut dogovor o financijskoj pomoći koju će pružiti gradovi i općine kako bi javni prijevoz, koji je bio posebno pogođen mjerama uvedenim zbog epidemije, mogao početi funkcionirati.

Dogovorene su nove, niže, cijene za putnike, pa je od ponedjeljka na snazi i novi cjenik s popustima koji će omogućiti jeftinije putovanje za građane koji također osjećaju ekonomske posljedice krize.

U ponedjeljak 11.5.2020. i utorak 12.5.2020. prijevoz će biti  besplatan za sve putnike, tako da u tom razdoblju radnici mogu izraditi mjesečne pokaze, a za ovaj mjesec moći će ih dobiti s dodatnih 30% popusta u odnosu na već snižene cijene.

Vozni red je dostupan ovdje Vozni red Meštrović prijevoz
Novi cjenik je dostupan ovdje Cjenik s popustom

Related Posts

Tags

Share This