SPAJALICA – pronađi svog kupca, pronađi svoj OPG!

ožu 30, 2020 by

SPAJALICA – pronađi svog kupca, pronađi svoj OPG!

U vrijeme epidemije novog koronavirusa (COVID-19) te mjera opreza, a koje su uključile i zatvaranje tržnica te restrikcije slobodnog kretanja stanovništva, digitalni kanali prodaje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda postali su važniji nego ikad, a specijalizirani online dućani i narudžbe te grupe na društvenim mrežama povećavaju se u broju poljoprivrednika/ca koji nude proizvode kao i onih koji ih kupuju.

LAG Zagorje-Sutla objavio je pregled web stranica i grupa na društvenim mrežama, kao i popis proizvođača s područja LAG-a Zagorje-Sutla koji nude dostavu svojih proizvoda, kako bi se i kupci i proizvođači lakše snašli u virtualnim prostorima.

*Napominjemo da sve detalje vezano uz kupovinu ili prodaju definiraju prodavači i kupci međusobno te LAG Zagorje-Sutla ne posreduje u navedenome.

Proizvođači s područja LAG-a Zagorje-Sutla (popis je u nastajanju te će se redovito ažurirati):

OPG PETRIŠIĆ svoja vina dostavlja Vama na kućni prag na području Zagorja i Zagreba uz besplatnu dostavu. Graševina, miješano,Traminac, Sokol, Frankovka, Cabernet sauvignon… Bilo u butelji, litri ili plastičnim karnisterima tu su za Vas. Javite im se na 098/9220250 “Izvrsna vina zagorskoga kraja”.

OPG Igor Jambrešić svoje proizvode • Kupilek kupinovo vino: 1l = 65 kn; 0,75l = 55 kn; 0,5l = 45 kn, • Voćni sirup kupina 0,75l = 30 kn, • Svježe cijeđeni sok 0,2l = 15 kn, • Extra džem kupina 212ml = 20kn  BESPLATNO i BESKONTAKTNO dostavljaju na Vaš prag u Zagrebu i okolici. Za preostali dio Hrvatske koriste usluge brze dostave. Javite im se na e- mail: kupilek@kupinovovino.com ili nazovite: Ana 098/1771-611 (područje Zagreba i okolice), Igor 098/277-817 (preostali dio Hrvatske).

WEB stranice:

E plac

https://www.eplac.eu/

Naruči2go

https://naruci2go.com/

Rural Direct

https://www.rural-direct.com/

Fino.hr

https://www.fino.hr/

Špajza.hr

https://spajza.hr/

Webshop Zadruge za etično financiranje

https://shop.zef.hr/

Finoteka

https://www.finoteka.com/

Uberi ovo

https://uberiovo.hr/

Etržnica

http://www.etrznica.hr/

Jedi.hr

https://jedi.hr/

Locavore

https://www.locavore.hr

We Love Local

https://www.welovelocal.hr/

Žitnica zdrave hrane

https://www.zitnica.hr

eMerkato

https://emerkato.hr/

Najbolje kaj Zagorje nudi

https://www.uzagorju.com/ 

Grupe na društvenim mrežama:

Autentika – volim domaće

https://www.facebook.com/groups/201665131228512/

Grupa je kreirana, kako bi na jednom mjestu pronašli preporuke i OPG.e, naše domaće proizvođače sa svježim namirnicama koje mogu biti dio naše svakodnevice i stola.

Prodaja domaće hrane – Zagreb i okolica

https://www.facebook.com/groups/1748285352121473/

Grupa je namjenjena nabavi i prodaji domaće hrane na području Zagreba i okolice. Prvenstveno služi za direktan kontakt između proizvođača i kupca.

Virtualni zagrebački plac

https://www.facebook.com/groups/647078482796440/

Grupa je osnovana kako bi se pomoglo našem lokalnom gospodarstvu, ali i građanstvu da lakše dođe do hrane koju proizvode lokalni seljaci (registrirani).

Od grunta do stola

https://www.facebook.com/groups/547380915444101/

Grupa je zamišljena tako da na jednom mjestu mogu objavljivati svi koji na svojem gruntu imaju viška bilo proizvoda sa svog vrta,dvorišta ili štale, a žele prodati direktno na svojem imanju ili na željenoj lokaciji kupca, a sve prema dogovoru kupca/prodavatelja. Također i svi oni koji žele kupiti nešto domaće,zdravo sa grunta mogu objaviti svoju potražnju ovdje.

Zagorski domaći proizvodi

https://www.facebook.com/Zagorski.Domaci.Proizvodi/

Grupa je namijenjena domaćim zagorskim proizvodima.Zainteresirani mogu izabrati kategoriju proizvoda i naručite domaću hranu i pića te tradicionalne proizvode.

Hrana direkt – Zagorska Sela – Klanjec – Kumrovec i šire

https://www.facebook.com/groups/512300489453391/

Related Posts

Tags

Share This