Prvi Memorijalni turnir Albin Šoban Binča

svi 3, 2019 by

Prvi Memorijalni turnir Albin Šoban Binča

Streljački klub „Predionica“ iz Klanjca organizirao je povodom Dana grada Klanjca prvi Memorijalni turnir Albin Šoban Binča, u čast svog prerano preminulog dugogodišnjeg člana i predsjednika.
Turnir je održan u četvrtak 2. svibnja na streljani kluba, a u gađanju zračnom puškom, s dvije serije po pet metaka, sudjelovalo je 11 tročlanih ekipa, dok su se u pojedinačnom natjecanju natjecala sveukupno 33 strijelca.

Pobjednik turnira je ekipa SD Veliko Trgovišće s postignutih 220 pogodaka, drugo mjesto zauzela je ekipa Šoban-Binča s 206 pogodaka, dok je treće mjesto zauzela ekipa SK Predionica s 200 pogodaka. Na turniru su još sudjelovale ekipe: DVD Klanjec, MUO Klanjec, Knezić, DVD Rakovec, Zelenjak plin, HEP Klanjec, DVD Klanjec II. i TRS Sever.

Pobjednik pojedinačnog djela natjecanja je Marko Buhin iz ekipe SD Veliko Trgovišće, s postignuta 82 pogotka, drugo mjesto zauzeo je Ivica Glas iz ekipe DVD Rakovec s istim brojem pogodaka, ali lošijom drugom serijom pogodaka, dok je treće mjesto zauzeo Robert Jurinčić iz ekipe SD Predionica“ s postignutih 77 pogodaka.

Najboljim ekipama i pojedincima priznanja su uručili sinovi pokojnog Albina Šobana, Tomislav i Dalibor.
Ekipi HEP Klanjec uručeno je priznanje za dugogodišnje sudjelovanje u istom sastavu (Željko Zajec, Zdravko Ostrež i Zdravko Šurina). Predsjednik Streljačkog kluba Predionica Robert Jurinčić, zahvalio je svim ekipama i pojedincima koji su se odazvali ovom prvom Memorijalnom turniru s nadom da će se u narednim godinama okupiti isti ili još veći broj ekipa i pojedinaca. Na kraju su se svim natjecateljima obratili predsjednik SD Veliko Trgovišća, koji ujedno obnaša i dužnost predsjednika Streljačkog saveza Krapinsko-zagorske županije, Damir Oborovečki i voditelj ekipe DVD Rakovec Ivica Glas izrazivši zahvalu na pozivu i istaknuvši kako im je jako drago što je SK Predionica streljački turnir povodom Dana grada Klanjca odlučio nazvati po svom dugogodišnjem predsjedniku.

Nakon održanog službenog djela natjecanja i proglašenja pobjednika, članovi SK Predionica, u pratnji Tomislava i Dalibora Šobana, položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobu pokojnog Albina Šobana na gradskom groblju u Klanjcu.

Related Posts

Tags

Share This