Počela škola!

ruj 9, 2015 by

Počela škola!

Počela je nova školska godina pa je tako i gradonačelnik Zlatko Brlek u ponedjeljak, 7. rujna, kao i prethodnih godina, dočekao i pozdravio prvašiće u klanječkoj matičnoj školi, ali i u Područnoj školi Lučelnica. Za svakog učenika prvog razreda Grad Klanjec pripremio je i mali poklon, vrećicu sa školskim priborom i čokoladom za lakši prvi dan.
Uz gradonačelnika, učenike klanječke osnovne škole prvog je dana pozdravila i ravnateljica Melita Ulama pozvavši ih na ozbiljan rad i učenje, ali i radost druženja i prijateljstva. Ravnateljica im je pročitala i poruku koju im je na početku godine poslao župan Željko Kolar.

Nakon himne kojom započinje svaka školska godina, mali školski zbor i recitatori izveli su kratki program kojim su na najljepši način dočekali one koji su krenuli u prvi razred pa je prvi njihov sat u školi prošao uz pjesmu i osmjehe na njihovim licima. Sigurni smo da će tako biti i dalje tijekom njihovog školovanja u klanječkoj osnovnoj školi i to zahvaljujući učiteljicama i učiteljima te ostalim zaposlenicima škole.

Related Posts

Tags

Share This