Objavljen novi natječaj za izgradnju dječjih vrtića

lip 13, 2018 by

Objavljen novi natječaj za izgradnju dječjih vrtića

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 12. lipnja 2018. godine novi natječaj za operaciju 7.4.1. – Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, vrijedan 1.000.000.000 kuna, a 500 milijuna kuna od toga iznosa namijenjeno je isključivo izgradnji, rekonstrukciji i opremanju dječjih vrtića. Ostatak raspoloživog novca osiguran je za vatrogasne domove, sportske terene, javne prometne površine i sličnu infrastrukturu koja će ruralni prostor učinili poželjnim mjestom za život i rad.

Mjera 7 Programa ruralnog razvoja RH namijenjena je općinama i gradovima, a financira pokretanje, poboljšanje te proširenje brojnih usluga koje lokalnom stanovništvu unaprijeđuju kvalitetu života.

Novootvoreni natječaj pretpostavlja izgradnju novih 100 dječjih vrtića novcem iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, a Grad Klanjec na ovaj će natječaj ponovno prijaviti projekt izgradnje novog vrtića.

Prijave na novi natječaj za operaciju 7.4.1. zaprimat će se od 2. kolovoza do 14. rujna 2018. godine. 

Related Posts

Tags

Share This