Novo krovište na vatrogasnom domu u Klanjcu

tra 27, 2020 by

Novo krovište na vatrogasnom domu u Klanjcu

Vatrogasni dom u Klanjcu ovih je dana dobio novo krovište, a rezultat je to suradnje DVD-a Klanjec i Grada Klanjca. Naime, nakon višegodišnjih nastojanja, konačno je realiziran taj iznimno važan projekt koji je bio sastavni dio planova rada klanječkog DVD-a unatrag nekoliko godina. Staro i oštećeno krovište koje je prokišnjavalo uzrokovalo je i druge probleme u unutrašnjim prostorijama doma koje će tek trebati sanirati. Sredstva za zamjenu krovišta najvećim je dijelom osigurao Grad Klanjec, a nakon prikupljenih ponuda kao najpovoljniji izvoditelj radova odabrane su Građevinske usluge vl. Stanka Novosela iz Rakovca koje su radove izvele od 21. do 25. travnja.

U predstojećem razdoblju članovi DVD-a nastavit će i sa sanacijom unutarnjih prostorija koja su zbog vlage uzrokovane prokišnjavanjem krovišta oštećene, a tempo će naravno ovisiti o razvoju situacije vezane uz epidemiju koronavirusa i mjere Stožera civilne zaštite o ograničavanju okupljanja većeg broja osoba.

DVD Klanjec zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog projekta. Prvenstveno Gradu Klanjcu na osiguranju većine sredstava za izvedene radove, ali i svim pojedincima, obiteljima i poduzećima kojima su se obratili za pomoć i koji su nesebično odvojili sredstva za ovaj projekt. 

 

Related Posts

Tags

Share This