Novi raspored KINA PRED KUĆOM

kol 24, 2022 by

Novi raspored KINA PRED KUĆOM

S obzirom da je kiša prošloga vikenda poremetila besplatne filmske projekcije na otvorenome, objavljujemo novi raspored projekcija KINA PRED KUĆOM i poziv Kuće Klajn da nam se pridružite idućih dana u parku na ovom iznimno zanimljivom programu Klanječkog kulturnog ljeta na promenadi i oko nje…
Znamo da među vama ima puno pravih filmoljubaca, a program u kojem je Zbornica, ovogodišnji dobitnik Velike Zlatne arene i brojnih drugih nagrada i višestruko nagrađivano Ljeto kada sam naučila letjeti, upravo je za njih. Riječ je o filmovima koji su obilježili ovu i prošlu kino-godinu. Zbornica je dugometražni prvijenac Sonje Tarokić i prvi hrvatski film o školskom sistemu, a Ljeto kada sam naučila letjeti Radivoja Raše Andrića film je o odrastanju, ljubavi, obitelji i pomirenju za sve generacije, od 7 do 97 godina.
U subotu su na rasporedu kratki filmići koje su na filmskim radionicama snimili naši klinci i dva animirana filma, Ježeva kućica i Moj život kao Tikvica, pa nema boljeg razloga za dobar obiteljski izlazak.

Vjerujemo da se vidimo i da ćemo zajedno ponoviti odličnu atmosferu u našem parku koja je prošlog ljeta obilježila povratak kina u Klanjec, a moći ćete se uvjeriti i kako idu radovi u kino dvorani koja ponovno ima prozore!!!

Obavijesti o eventualnom otkazivanju projekcija u slučaju kiše bit će objavljena na web stranici http://www.kuca,klajn.com i facebook stranicama https://www.facebook.com/kucaklajn  
https://www.facebook.com/moj.grad.kl

Detalje o filmovima možete pronaći na www.kucaklajn.com 

NOVI PROGRAM – Kino pred Kucom

Related Posts

Tags

Share This