NAJAVA MANIFESTACIJE “ZAHVALA JESENI U KLANJCU”

ruj 5, 2012 by

NAJAVA MANIFESTACIJE “ZAHVALA JESENI U KLANJCU”

Najveća klanječka kulturno-turistička manifestacija održat će se ove godine po 12 puta i to u svom tradicionalnom terminu – drugi vikend u mjesecu listopadu.
Klanjčane i njihove goste na Trgu Antuna Mihanovića očekuju 12,. 13. i 14. listopad

a 2012. brojni sadržaji i programi.

Grad Klanjec i Turistička zajednica grada, organizatori “Zahvale jeseni”, predstavit će kompletan program manifestacije početkom idućeg tjedna, a mi najavljujemo da će na ovogodišnjoj manifestaciji u glazbenom dijelu programa nastupiti Kvartet Gubec, a posjetitelje će zabavljati i popularni zagorski sastav F band, dok će za zabavni, pop i rock štih Klanječkih jeseni biti zaduženi Kumovi, band koji je još uvijek možda poznatiji pod imenom X large.
Najmlađe očekuje uvijek inspirativno i glazbom ispunjeno gostovanje kazališta Šareni svijet iz Zagreba, uz druge zanimljivosti.
Subotnji program “Erdödyjevi u trgovištu Klanjec”, uz već poznate prikaze iz srednjovjekovnog života, donijet će i neke zanimljive priče i iz nekih drugih razdoblja klanječke i zagorske prošlosti.
Uz ugostiteljsku ponudu, tu je naravno i dvodnevni sajam tradicijskih i autohtonih proizvoda te rukotvorina naših i gostujućih hobista.

Organizatori će manifestaciju predstaviti i na 2. Susretima organizatora turističkih manifestacija i Sajmu županija na Zagrebačkom velesajmu od 19. – 23. rujna te na manifestaciji 100% zagorsko 6. i 7. listopada na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.
Medijski pokrovitelj Zahvale jeseni i ove je godine Radio Kaj.

Related Posts

Tags

Share This