IZLOŽBA LIKOVNIH AMATERA

lis 16, 2012 by

IZLOŽBA LIKOVNIH AMATERA

U lijepoj i opuštenoj atmosferi koja tradicionalno prati tzv. klanječku večer u petak prije kulturno-turističke manifestacije “Zahvala jeseni” ove je godine u izložbenoj dvorani Gradske knjižnice “Antun Mihanović” otvorena izložba likovnih amatera ko

ji polaze likovnu radionicu BMV art akademske slikarice Maje Vukina Bogović, a koju je priredio Kulturni centar Klanjec.

Na izložbi se s čak 83 likovna rada predstavilo jedanaest autora. Brojni posjetitelji otvorenja ove zanimljive izložbe mogli su pratiti njihov napredak u likovnom izražavanju, a vjerujemo da su Marija ANTOLIĆ, Ružica BLAŽINČIĆ, Erna DEBELAK, Gordana i Jasminka DRŽAIĆ, Žarko GRGIĆ, Maja KRALJ, Josip PLEŠKO, Vera RADIĆ, Ivo ŠUĆUR i Nevenka TRAMIŠAK potaknuli i nekog od njih da se okušaju u ovoj ili nekoj drugoj vrsti kreativnog stvaralaštva.
Izložbu je otvorila županica Krapinsko-zagorske županije Sonja Borovčak, a uz vlasnicu BMV arta o izložbi je govorila Snježana Ricijaš, dok je autor postava Vitomir Zamuda.
U glazbenom dijelu programa čuli smo Saru Petrinec na flauti, a plesnim umijećem zadivili su nas Filip Stjepan Hanžek i Lana Pavić.
U ovoj lijepoj klanječkoj večeri u kojoj su otvorene dvije likovne izložbe, ugodno druženje brojnih Klanjčana i njihovih gostiju nastavljeno je u prostoru Galerije Augustinčić.

Related Posts

Tags

Share This