Urnebesan smijeh uz Kerekesh Teatar

tra 15, 2016 by

Urnebesan smijeh uz Kerekesh Teatar

Glumački festival u Krapini u okviru programa “GFUK i po Zagorju” i ove je godine gostovao u Klanjcu i to po sedmi put. Grad Klanjec  bio je tako domaćin festivala svih dosadašnjih godina od kada GFUK sa svojom izvrsnom i druželjubivom ekipom kazalištaraca putuje i po drugim zagorskim sredinama.

Pred prepunom velikom gradskom dvoranom u četvrtak, 14. travnja 2016. na repertoaru se našla još jedna predstava  KEREKESH TEATRA, Klanjčanima posebno dragih kazališnih gostiju.

Nacionalni prvak drame varaždinskog HNK Ljubomir Kerekeš i mladi nagrađivani akademski glumci Jan Kerekeš i Zoran Pribičević u komediji  UFURAJ SE I PUKNI, koja na specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici, bili su garancija za večer smijeha u Klanjcu. Upravo se to i dogodilo.

Gromoglasnim i dugotrajnim pljeskom te uzvicima odobravanja i oduševljenja klanječka publika nagradila je, kako autora, uvijek nezaboravnog Ljubomira Kerekeša, tako i glumačke bravure Zorana Pribičevića i Jana Kerekeša zbog kojih je tijekom cijele predstave brisala suze, naravno one koje na oči tjera nezaustavljivi smijeh.

Na kraju predstave predstavnica GFUK-a zahvalila je na gostoprimstvu i suradnji  klanječkom gradonačelniku Zlatku Brleku, ali jednako tako i županu Željku Kolaru, a mi se unaprijed veselimo jubilarnom 10. GFUK-u iduće godine.

 

Related Posts

Tags

Share This