BOŽIĆNI SAJAM NA KLANJEČKOM TRGU

pro 22, 2011 by

BOŽIĆNI SAJAM NA KLANJEČKOM TRGU

Turistička zajednica grada Klanjca u nedjelju, 18. prosinca 2011. preselila je svoj tradicionalni Božićni sajam po prvi put na otvoreno.
Iako vrijeme u nedjeljno poslijepodne nije bilo naklonjeno organizatoru i izlagačima jer se nad klanječki Trg Antuna Mihanovića nadvila gusta magla, a bilo je i poprilično hladno, dobrog predblagdanskog raspoloženja nije nedostajalo.
Tome su posebno pridonijeli naši najmlađi, polaznici Dječjeg vrtića “Kesten” , koji su sa svojim tetama izveli veseli božićni program te svojom pjesmom na kraju uputili i najljepšu moguću čestitku našim sugrađanima.
Grijalo nas je besplatno kuhano vino u većoj mjeri te u manjoj mjeri topli čaj koje je pripremio Caffe bar “Galerija”. Obitelj Šoban posjetitelje sajma počastila je u pravom duhu predstojećih blagdana, pa joj se od srca i zahvaljujemo.
 Na štandovima s originalnim poklonima, rad kreativnih ruku i mašte, ove su godine izlagali Dječji vrtić “Kesten”, Leo Comerce sa svojom ponudom knjiga, Art Nova, Cvjećarna Magnolija, Obitelj Zamuda, Pčelarska udruga “Kvirin Broz”, Udruga Sv. Ana iz Lobora, OPG Jambrešić, dizajnerica Branka Iveković, Anka Bogović te vinarska udruga “Trsek”.

Predblagdanska nedjelja u Klanjcu završila je dvoipolsatnim koncertom kojeg je u prepunoj klanječkoj kino dvorani priredio Glazbeno-plesni studio “Ritam”. Na pozornici su se u raznolikom programu izmjenjivali odlični mali plesači podijeljeni u dvije ritmičke skupine, onu malu i onu veliku koje vodi Dubravka Jelušić. Posebno su publiku oduševili polaznici glazbene igraonice, a jednako tako i tečaja orijentalnih plesova sa svojom voditeljicom Sandom Fresl. Mladi glazbenik Jurica Vugrek tečejeve sviranja održava u Glazbeno-plesnom studiju “Ritam” tek nepuna tri mjeseca, tako da su veliki aplauz dobili i njegovi mali učenici.

Related Posts

Tags

Share This