BESPLATNO ČLANSTVO U GRADSKOJ KNJIŽNICI

lis 25, 2009 by

Gradska knjižnica i čitaonica “Antun Mihanović” Klanjec uvela je besplatno učlanjenje za bebe i djecu do treće godine starosti.
Kako uz korisnike s područja Grada Klanjca usluge klanječke knjižnice koriste i stanovnici općina Tuhelj, Kraljevec na Sutli, Kumrovec i Zagorska Sela ova novost vrijedi i za njihove mališane.
Akcija pokrenuta u ovogodišnjem Mjesecu hrvatske knjige želi ponajprije potaknuti roditelje da što više čitaju svom djetetu. Iz male brošure, koju je ovim povodom izdala Gradska knjižnica, može se saznati da čitanjem potičemo razvoj djetetova govora, kreativnost, spoznaju i razumijevanje vlastitih i tuđih osjećaja, a vrijeme koje provedete sa sv

ojim djetetom i slikovnicom u ruci, pripremat će ga za uspješno i radosno čitanje kroz cijeli život.
Dječji odjel klanječke knjižnice nudi roditeljima i djeci mnoštvo slikovnica, literature o odgoju i dječjoj psihologiji, priručnike za igre i kreativne radionice, medicinske priručnike i drugu zanimljivu i korisnu literaturu. U igraonici možete naći slagalice i igračke primjerene najranijoj dobi djeteta, a povremeno se organiziraju i radionice, pričaonice, projekcije crtanih filmova.
Cijelu brošuru možete otvoriti u PDF-u na ovoj stranici.

moji-prvi-koraci-u-knjiznici2

zp8497586rq

Related Posts

Tags

Share This