Najava manifestacije Zahvala jeseni u Klanjcu 2017.

ruj. 17, 2017 by

Najava manifestacije Zahvala jeseni u Klanjcu 2017.

Poštovani sugrađani i dragi posjetitelji!

Grad Klanjec i ove će godine najsrdačnije otvoriti svoja vrata i s radošću dočekati sve posjetitelje koji će od petka, 29. rujna do nedjelje, 1. listopada doći na ovogodišnju tradicionalnu, 16. po redu,  “ZAHVALU JESENI”, najveću, najposjećeniju i programima svakako najbogatiju klanječku kulturno-turističku manifestaciju. 

Manifestacija i ove godine ima međunarodni karakter te nam u Klanjec dolaze naši stalni partneri iz Poljske, Slovačke, Slovenije i Vojvodine, a ove će im se godine pridružiti i gosti iz češkog grada Dolní Benešov te Bihaća iz susjedne Bosne i Hercegovine. 
Očekuje vas stoga šarenilo narodnih nošnji, instrumenata, kostima, raznolik plesni i pjevački program, sva raskoš domaćih proizvoda sa zagorskih OPG-ova, naši stari zanati, brojni hobisti i njihove rukotvorine, program za naše klince, ugostiteljska ponuda,tri izvrsna glazbena koncerta i još pokoje iznenađenje.

Priželjkujemo još samo sve vas na našem starom trgu i lijepo vrijeme!

Objavljujemo prvi program ovogodišnje manifestacije, koji će se još nadopunjavati idućih dana te malu galeriju fotografija da se podsjetimo na odličnu prošlogodišnju atmosferu.

Program manifestacije Zahvala jeseni u Klanjcu 2017.

 

Related Posts

Tags

Share This