GFUK i ove godine u Klanjcu – rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme

tra. 3, 2018 by

GFUK i ove godine u Klanjcu – rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme

I ove godine nastavlja se uspješna suradnja Grada Klanjca i Glumačkog festivala u Krapini pa će tako u okviru kazališnog programa GFUK po Zagorju u Klanjcu, u petak 13. travnja 2018. godine gostovati kazališna grupa „Lectirum“ s komedijom “Sarmica”.
Predstava u velikoj dvorani Grada Klanjca počinje u 20:00 sati.

Poznata hrvatska glumačka imena Ksenija Pajić, Duško Valentić i Mladen Čutura sigurno su razlog da svoju ulaznicu za ovogodišnji GFUK u Klanjcu rezervirate na vrijeme.

Postariji gospodin, arhitekt Saša (Duško Valentić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima. Saši pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvijek drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno ga ispituje što se događa između njega i Vesnice. Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero Pavlović-Puška (Mladen Čutura), umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje. On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu, a nakon praćenja mu odluči ponuditi svoje profesionalne usluge. On će umjesto Saše profesionalno pratiti Vesnu i sve će mu svako jutro referirati: gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala.Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!

Cijena ulaznice je 40,00 kn.
Pretprodaja i rezervacije: Kulturni centar Klanjec (Gradska knjižnica)
Tel. 550 235, 551 002
E-mail: kultura@klanjec.hr

Related Posts

Tags

Share This